Activiteitenplein Aquamarijn

Kindcentrum Aquamarijn heeft een plek waar alle kinderen uit het Waterkwartier na schooltijd met elkaar kunnen spelen en mee kunnen doen aan verschillende activiteiten. Veel verschillende partijen werken hier samen om een goed buitenschools programma voor uw kind te organiseren. Bindkracht10 coördineert de samenwerking op het Activiteitenplein.
Vanzelfsprekend is er ook veel samenwerking met de andere partners binnen het Kindcentrum zoals de leerkrachten van school of de medewerkers van KION.

Activiteiten voor de kinderen
  • Kinderhuiskamer: Elk blok werken we met een ander thema. Zo hebben we al een magische wereld leren kennen en zijn we op reis gegaan naar de ruimte. Binnen een thema plannen we verschillende activiteiten zoals koken, knutselen of een speurtocht.
  • Lindenberg: Voor de onder-, midden- en bovenbouw zijn er verschillende cursussen. Zo kun je meedoen met muziek, creatieve technologie of dans en beweging.
  • Sport: Er komen veel verschillende sporten aan bod tijdens de sportles, zodat kinderen met al deze sporten kennis kunnen maken.
  • Sportieve evenementen: Regelmatig vinden er sportieve evenementen plaats. Denk aan de verschillende toernooien, KikaRun of de Avond4daagse. Inschrijven voor deze evenementen is vaak nodig. U krijgt hier apart informatie over.

De activiteiten voor de kinderen zijn op maandag t/m donderdag van 14.00 tot 16.00 uur

Activiteit voor de ouders
  • Koffie-crea-ochtend: Deze ochtend wordt door ouders van school samen een medewerker van het Activiteitenplein georganiseerd en vindt plaats op donderdagochtend van 8.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur in de Kinderhuiskamer. Tijdens deze ochtend doen we verschillende dingen, zoals koken of een creatieve activiteit. Uw eigen inbreng is altijd welkom. Kom gerust een keertje langs voor een kopje koffie of thee.

Het team is aanwezig op maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.30 uur en bestaat uit:

Wat
  • Opgroeien en opvoeden
    • Activiteitenplein
Waar
  • Oud-West
Waar
Wie
Opvoeders
Leeftijd
Kinderen
Kosten
Kleine bijdrage
Wijk

Biezen

Adres

Biezendwarsstraat 33
6541 ZE Nijmegen

Telefoonnr

Andere activiteiten van deze organisatie