Het Gofferthuis

In Nijmegen-Zuid ligt de woonwijk de Hatertse Hei. Hier ligt op een steenworp afstand van het Goffertpark een nieuwe woonzorglocatie van Dagelijks Leven: Het Gofferthuis. Hier kunnen mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies wonen zoals thuis, in een gemoedelijke, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. 24 Uur per dag krijgen ze  aandacht, begeleiding en zorg van een klein en hecht team van zorgprofessionals.

Het Gofferthuis ligt geheel vrij en toch midden in de woonwijk de Hatertse Hei. De bewoners vinden hier vrijheid, geborgenheid en veiligheid. Ze kunnen te allen tijde naar buiten voor een wandeling in de tuin en hebben daardoor het gevoel van vrijheid en eigen regie. Wij nemen geen enkel risico, zodat u uw partner, ouder of familielid met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Het biedt plaats aan twintig bewoners, waarbij iedereen een eigen studio met een zit-/slaapkamer heeft, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en voor respijtzorg is er een logeerkamer.

Wat
  • Wonen
    • Wonen met zorg of begeleiding
Waar
  • Zuid
Waar
Wie
Mensen met dementie
Leeftijd
Volwassenen
Verwijzing
Met verwijzing
Wijk

Hatertse hei

Adres

Libellenstraat 14
6533 RN Nijmegen

Telefoonnr