Huize Rosa

'Huize Rosa' is een verzorgingshuis voor ouderen. Zij ontvangen daarbij de nodige zorg en begeleiding, afgestemd op de persoonlijke behoefte, en kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die het zorgcentrum te bieden heeft.

Het verzorgingshuis heet 94 appartementen voor zorg met verblijf: 56 in de Woontoren en 39 in de woongroepen.  

De appartementen in de woontoren zijn voor ouderen met vooral lichamelijke beperkingen. De appartementen van 45 m2 hebben een ruime woonkamer van 24 m2, een slaapkamer van 13 m2 en een ruime badkamer van 7,2 m2. De meeste appartementen zijn bestemd voor ouderen met een indicatie voor zorg met verblijf; zij betalen geen huur, wel een wettelijk verplichte eigen bijdrage. Een aantal appartementen wordt door de bewoners gehuurd; zij betalen dus wel huur.

In de woongroepen wonen 39 ouderen met dementie. Er zijn 6 woongroepen. Elk ervan bestaat uit een huiskamer m2 6 of 7 appartementen, gelegen aan een van de rest van het gebouw met deuren afgesloten gang. Een appartement van een woongroep bestaat uit een woon-slaapkamer van 17,5 m2 en een badkamer met toilet. Iedere woongroep heeft een ruim balkon en kijkt uit op de tuin.

Wat
  • Wonen
    • Wonen met zorg of begeleiding
Waar
  • Nieuw-West
Waar
Wie
Mensen met dementie
Leeftijd
Senioren
Adres

Rosa de Limastraat 10
6543 JG Nijmegen

Telefoonnr