De Sterreschans

Dit voormalige schippersinternaat is verbouwd tot 44 luxe woonzorgappartementen met bijbehorende algemene ruimten.
De appartementen in De Sterreschans zijn helemaal opgebouwd volgens de Domus Magnus-formule: ruime zelfstandige appartementen (van 65-120 m2) met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Deze grote appartementen zijn tevens zeer geschikt voor echtparen. Daarnaast is veel aandacht besteed aan de algemene ruimten, zoals een receptie, kantoor, algemene woonkamer / restaurant, activiteitenruimten en keuken.

De zorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling, afhankelijk van uw indicatie door het CIZ. Ook mensen met een vorm van dementie kunnen hier wonen.

Soms heeft u tijdelijk zorg nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of ziekenhuisopname. Of als het thuis even niet meer gaat. Als officieel erkend zorghotel en herstellingsoord geeft De Sterreschans u de zorg en begeleiding die u nodig heeft. Bij ons kunt u in alle rust herstellen.

Binnen De Sterreschans bieden we een uitgebreid programma met allerlei activiteiten, zoals een (veelal klassiek) concert, filmmiddagen, beweging en verschillende uitstapjes. Sinds kort is daar op verzoek van de bewoners een tweewekelijkse bridgemiddag aan toegevoegd.

 

Wat
  • Wonen
    • Tijdelijke opvang
    • Wonen met zorg of begeleiding
Waar
  • Oost
Wie
Mensen met een lichamelijke beperking
Mensen met dementie
Door
Beroepskrachten
Leeftijd
Senioren
Organisatie
De Sterreschans
Adres

Ubbergseveldweg 117-123
6522 HG Nijmegen

Telefoonnr