De Vonk, woongroep

Door

Het complex is speciaal gebouwd voor onze woonvereniging en werd opgeleverd in 1994. Het gebouw telt 26 appartementen van 70 tot 80 vierkante meter, ieder met eigen keuken, wc en badkamer. Er is een ruime lift in het gebouw. De woningen op de begane grond hebben een eigen tuin, de bovenwoningen een ruim balkon.
Op het terrein hebben we een eigen fietsenstalling en er zijn privé-parkeerplaatsen, die bewoners tegen betaling kunnen gebruiken.

Er is ook een gezamenlijke ruimte, de Ontmoetingsruimte (OR). Daar komen we regelmatig bijeen om koffie te drinken, te borrelen en te vergaderen. Verder hebben we daar lezingen, paasbrunch en kerstdiner. Onze bewoners kunnen de OR ook goedkoop afhuren voor eigen activiteiten. Naast de tuin van de OR hebben we een grote gemeenschappelijke bloementuin, voorheen kloostertuin, met oude appelbomen en verschillende zithoekjes. Deze tuinen onderhouden wij zelf. Alle leden wonen zelfstandig in hun appartement, we hebben zowel alleenstaanden als paren. We variëren momenteel in leeftijd van 54  tot 91 jaar.

Woonwaarts verhuurt de 27 woningen van De Vonk in de wijk Hazenkamp.

Wat
  • Wonen
    • Levensloopgeschikte woningen
    • Bijzondere woonvormen
Waar
  • Midden
Waar
Leeftijd
Senioren
Verwijzing
Zonder verwijzing
Wijk

Nijevelt

Adres

Johanna de Lestonnactraat 2-54
6531 KT Nijmegen

Andere activiteiten van deze organisatie