Een activiteit melden? Heb je (informatie over) een activiteit, dienst of organisatie op het gebied van welzijn, zorg of wonen in de gemeente Nijmegen? Met onderstaand formulier kun je nieuwe activiteiten doorgeven die nog niet op Wegwijzer024 staan. Alleen velden met een * zijn verplicht.
 

Een wijziging doorgeven? Je hoeft niet het hele formulier in te vullen. Geef alleen de verandering duidelijk door. Alleen velden met een * zijn verplicht.

Voorwaarden

We plaatsen je activiteit wanneer deze (minimaal) aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • de activiteit past bij één van de onderwerpen op de Wegwijzer
  • de activiteit vindt plaats IN de gemeente Nijmegen

  • de activiteit is doorlopend, dus NIET eenmalig of kortdurend
  • de activiteit staat niet vermeld op ZorgkaartNederland

Lukt het niet om je activiteit door te geven via dit formulier (ondanks de aanvullende informatie die achter de diverse vraagtekens vermeld staat)?
Stuur dan een mail naar wegwijzer024@sterker.nl.

Sterker sociaal werk controleert en beoordeelt de informatie voor publicatie. Wij behouden ons het recht voor om je bijdrage aan te passen of om inhoudelijke redenen niet te plaatsen. In dat geval stellen wij je daarvan op de hoogte. De contactgegevens die je invult publiceren we op Wegwijzer024. Op deze (persoons)gegevens is onze privacyverklaring van toepassing. 

 

Beschijf de activiteit en zeg bijvoorbeld iets over voor wie het is, door wie het wordt gedaan, dag en tijdstip, de locatie(s), de kosten.
Gebruik in de tekst zoveel mogelijk voor de activiteit relevante trefwoorden om de vindbaarheid te vergroten.
De naam van de contactpersoon publiceren wij op Wegwijzer024. Op deze (persoons)gegevens is onze privacyverklaring van toepassing.