Sterker sociaal werk

Sterker sociaal werk biedt hulp en ondersteuning aan mensen van nul tot honderd-plus. We ondersteunen bij het zoeken naar oplossingen én we komen voor je op wanneer je dat zelf niet kunt.  

Of het nu gaat over opgroeien, opvoeding, school, gezondheid, uitdagingen bij het ouder worden, werk, school, relaties, scheiding, wonen, buurtruzie, geldproblemen of vragen op het gebied van seksualiteit: onze sociale professionals en betrokken vrijwilligers helpen je graag stappen vooruit te zetten. Zij weten de weg als je snel goede hulp nodig hebt. Zodat je uiteindelijk weer zelf vooruit kunt op de manier die bij je past.

De maatschappelijk werker van Sterker helpt je kosteloos weer op weg! Daarnaast is Sterker verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij de Sociale Wijkteams in Nijmegen en voor de Vraagwijzer in West Maas en Waal. Ook Mantelzorg Nijmegen valt onder de paraplu van Sterker sociaal werk. Het aanbod voor senioren (voorheen Swon) biedt haar diensten aan onder de noemer Langer thuis Nijmegen.

Alle activiteiten van Sterker sociaal werk

Adres

Panovenlaan 1
6525 DZ Nijmegen
Nederland

Telefoonnr

088-0011333

E-mail

info@sterker.nl