Over Wegwijzer

Wat is Wegwijzer024.nl?

Wegwijzer024.nl is dé sociale kaart voor welzijn, wonen en zorg in Nijmegen. De wegwijzer bevat al meer dan 1300 verschillende activiteiten, organisaties en diensten in het sociaal domein.

Hoe werkt 't?

Op de homepagina kunt u kiezen voor één van de drie verschillende filters; onderwerp, leeftijd of stadsdeel. U komt dan op de resultatenpagina. De gevonden resultaten kunt u vervolgens verder verfijnen met de filters aan de linkerkant.

Voor wie?

Wegwijzer is er voor álle inwoners van de gemeente Nijmegen. Daarnaast kunnen ook Stip-vrijwilligers en beroepskrachten met Wegwijzer gericht zoeken naar voorliggende voorzieningen of activiteiten in de wijk. 

Door wie?

Wegwijzer is ontwikkeld door Sterker sociaal werk en tot stand gekomen in samenwerking met actieve wijkbewoners en partners in welzijn, wonen en zorg. Sterker sociaal werk beheert de website en controleert regelmatig de informatie. Toch kunnen we niet voorkomen dat informatie soms niet volledig of onjuist is. Maar met de hulp van bewoners, vrijwilligers én professionals in de stad streven we ernaar de website zo up-to-date mogelijk te houden!

Uw activiteit op Wegwijzer zetten?

Heeft u een activiteit, dienst of organisatie die u graag via wegwijzer024.nl bekend wilt maken? Via het formulier onder de groene knop (onderaan deze pagina) kunt u de benodigde informatie aan ons doorsturen.

Ziet u iets dat niet klopt?

Geef dat dan door via de groene knop onderaan deze pagina. 

Contact

Heeft u tips, vragen of opmerkingen over Wegwijzer024? Wij horen het graag! Mail naar: ouderenwerk@sterker.nl