Over Wegwijzer

Wat is Wegwijzer024.nl?

Wegwijzer024.nl is dé sociale kaart voor welzijn in Nijmegen. De wegwijzer bevat al meer dan 1500 verschillende activiteiten, organisaties en diensten,  van buurtactiviteiten tot hulp en ondersteuning door vrijwilligers of professionals.

Voor wie?

Wegwijzer is er voor álle inwoners van Nijmegen. Wegwijzer helpt ook Stip-vrijwilligers en beroepskrachten van bijvoorbeeld de Sociale wijkteams bij het zoeken naar voorliggende voorzieningen of activiteiten in de wijk. 

Door wie?

Wegwijzer is ontwikkeld door Sterker sociaal werk en tot stand gekomen in samenwerking met wijkbewoners en partnerorganisaties in welzijn, wonen en zorg. Sterker sociaal werk beheert de website en controleert de informatie op Wegwijzer. We kunnen niet voorkomen dat informatie soms niet helemaal juist is. Maar met de hulp van bewoners, vrijwilligers én professionals in de stad zorgen we dat de website zo up-to-date mogelijk is!

Een activiteit op Wegwijzer zetten?

Heb je een activiteit, dienst of organisatie die je graag via wegwijzer024.nl bekend wilt maken? Via het formulier onder de groene knop (onderaan de website) kun je de benodigde informatie aan ons doorsturen.

Klopt er iets niet?

Geef dat dan door via de groene knop onderaan deze pagina. 

Contact

Heb je tips, vragen of opmerkingen over Wegwijzer024? Wij horen het graag! Mail naar: wegwijzer024@sterker.nl.