Over Wegwijzer024

Wat is Wegwijzer024.nl?

Wegwijzer024.nl is dé sociale kaart voor welzijn, wonen en ontmoeten in Nijmegen. De wegwijzer bevat zo'n 1800 verschillende activiteiten, organisaties en diensten, van buurtactiviteiten tot hulp en ondersteuning door vrijwilligers of professionals.

Wat kun je vinden op Wegwijzer024.nl (en wat niet)?

Wegwijzer bevat activiteiten in de gemeente Nijmegen die vallen onder de thema's van de website:

 • Informatie en advies
 • Opgroeien en opvoeden
 • Sport en bewegen 
 • Praktische hulp 
 • Inkomen en schuld 
 • Wonen 
 • Maatschappelijke hulp
 • Opleiding of werk 
 • Ontmoeten 
 • Vrije tijd 
 • Gezond leven 

Voor een lokaal overzicht van medisch zorgverleners verwijzen wij graag naar de digitale Zorgkaart.

Voor een lokaal overzicht van hulp en ondersteuning met indicatie (waaronder jeugdhulpverlening en Wmo-dagbesteding en -begeleiding) verwijzen wij (professionals) graag naar de Steunwijzer Regio Rijk van Nijmegen. 

Wegwijzer024.nl biedt een platform aan diverse mensen en organisaties om hun activiteit onder de aandacht te brengen. Wij beheren deze site alleen en hebben niet de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat contactpersonen van organisaties contact opnemen als u hen heeft gebeld, gemaild of via hun site contact heeft opgenomen.

Voor wie?

Wegwijzer024.nl is er voor álle inwoners van Nijmegen. Wegwijzer helpt ook beroepskrachten en Stip-vrijwilligers bij het zoeken naar voorliggende voorzieningen of activiteiten in de wijk. 

Door wie?

Wegwijzer is ontwikkeld door Sterker sociaal werk en tot stand gekomen in samenwerking met wijkbewoners en partnerorganisaties in welzijn, wonen en zorg. Sterker sociaal werk beheert de website en controleert de informatie op Wegwijzer. We kunnen niet voorkomen dat informatie soms niet helemaal juist is. Maar met de hulp van bewoners, vrijwilligers én professionals in de stad zorgen we dat de website zo up-to-date mogelijk is!

Een activiteit op Wegwijzer zetten?

Heb je een activiteit, dienst of organisatie die je graag via wegwijzer024.nl bekend wilt maken? Via het formulier onder de groene knop (onderaan iedere pagina op deze site) kun je de benodigde informatie aan ons doorsturen. We zetten geen eenmalige activiteit op Wegwijzer024.nl tenzij het een jaarlijks terugkerende activiteit is. Wij behouden ons het recht voor om activiteiten al dan niet op te nemen.

Klopt er iets niet?

Wij proberen de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar kunnen geen garantie geven dat alle informatie op de site voor 100% actueel is. Klopt er iets niet? Geef dat aan ons door via de groene knop die onder elke pagina te vinden is of mail naar: wegwijzer024@sterker.nl.

Contact

Heb je tips, vragen of opmerkingen over Wegwijzer024? Wij horen het graag! Mail naar: wegwijzer024@sterker.nl.