Over Wegwijzer

Wat is Wegwijzer024.nl?

Wegwijzer024.nl is dé sociale kaart voor welzijn in Nijmegen. De wegwijzer bevat al meer dan 1400 verschillende activiteiten, organisaties en diensten in het sociaal domein.

Hoe werkt 't?

Op de homepagina kies je één van de drie verschillende filters; onderwerp, leeftijd of stadsdeel. Je komt dan op de resultatenpagina. De gevonden resultaten kunt je vervolgens verder verfijnen met filters aan de linkerkant van de pagina. Zo kun je de filters onderwerp, leeftijd of stadsdeel combineren of kiezen voor een van de speciale doelgroepen. Wanneer je gericht op zoek bent naar bijvoorbeeld een organisatie of een onderwerp kun je ook zoeken op trefwoord via de zoekbalk rechtsboven op de pagina. Heb je hulp nodig bij het zoeken? Vrijwilligers van de Stip in je wijk kunnen je verder helpen.

Voor wie?

Wegwijzer is er voor álle inwoners van de gemeente Nijmegen. Daarnaast kunnen ook Stip-vrijwilligers en beroepskrachten met Wegwijzer gericht zoeken naar voorliggende voorzieningen of activiteiten in de wijk. 

Door wie?

Wegwijzer is ontwikkeld door Sterker sociaal werk en tot stand gekomen in samenwerking met actieve wijkbewoners en partners in welzijn, wonen en zorg. Sterker sociaal werk beheert de website en controleert regelmatig de informatie. Toch kunnen we niet voorkomen dat informatie soms niet volledig of onjuist is. Maar met de hulp van bewoners, vrijwilligers én professionals in de stad streven we ernaar de website zo up-to-date mogelijk te houden!

Een activiteit op Wegwijzer zetten?

Heb je een activiteit, dienst of organisatie die je graag via wegwijzer024.nl bekend wilt maken? Via het formulier onder de groene knop (onderaan deze pagina) kunt u de benodigde informatie aan ons doorsturen.

Klopt er iets niet?

Geef dat dan door via de groene knop onderaan deze pagina. 

Contact

heb je tips, vragen of opmerkingen over Wegwijzer024? Wij horen het graag! Mail naar: ouderenwerk@sterker.nl.