Over Wegwijzer

Wat is Wegwijzer024.nl?

Wegwijzer024.nl is dé sociale kaart voor welzijn in Nijmegen. De wegwijzer bevat al meer dan 1400 verschillende activiteiten, organisaties en diensten in het sociaal domein.

Hoe werkt 't?

Op de homepagina kies je één van de drie verschillende filters; onderwerp, leeftijd of stadsdeel. Je komt dan op de resultatenpagina. De gevonden resultaten kunt je dan verder verfijnen met de filters aan de linkerkant. Combineer bijvoorbeeld de filters onderwerp, leeftijd, stadsdeel of speciale doelgroep met elkaar om het aantal gevonden resultaten te verkleinen of te vergroten.

Zoek je een specifiek onderwerp, activiteit of organisatie? Typ dan de naam van de activiteit, organisatie of trefwoord in de zoekbalk rechtsboven op de pagina. Heb je hulp nodig bij het zoeken? Vrijwilligers van de Stip in je wijk kunnen je verder helpen.

Voor wie?

Wegwijzer is er voor álle inwoners van de gemeente Nijmegen. Wegwijzer helpt ook Stip-vrijwilligers en beroepskrachten bij het zoeken naar voorliggende voorzieningen of activiteiten in de wijk. 

Door wie?

Wegwijzer is ontwikkeld door Sterker sociaal werk en tot stand gekomen in samenwerking met actieve wijkbewoners en partners in welzijn, wonen en zorg. Sterker sociaal werk beheert de website en controleert regelmatig de informatie. Toch kunnen we niet voorkomen dat informatie soms niet volledig of onjuist is. Maar met de hulp van bewoners, vrijwilligers én professionals in de stad streven we ernaar de website zo up-to-date mogelijk te houden!

Een activiteit op Wegwijzer zetten?

Heb je een activiteit, dienst of organisatie die je graag via wegwijzer024.nl bekend wilt maken? Via het formulier onder de groene knop (onderaan deze pagina) kun je de benodigde informatie aan ons doorsturen.

Klopt er iets niet?

Geef dat dan door via de groene knop onderaan deze pagina. 

Contact

heb je tips, vragen of opmerkingen over Wegwijzer024? Wij horen het graag! Mail naar: ouderenwerk@sterker.nl.