Agnetenhof, wonen met zorg

Het woonzorghuis biedt ruimte aan 45 bewoners, verdeeld over 3 woonlagen. Op de bovenste etage bieden we zorg aan bewoners met een lichamelijke zorgvraag (somatiek). De etage heeft 15 woningen, die verdeeld zijn over twee kleine woongroepen van 7 of 8 bewoners. Per woongroep is er een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken waar we dagelijks vers koken. De woongroep heeft een gezamenlijk balkon. Met deze kleine groep vormen we met elkaar één huishouden, waarin iedereen elkaar goed kent. Dat is fijn en belangrijk om het leven zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften van de bewoners.

Bewoners beschikken over een ruime 2-kamer-appartement, waarbij de woonkamer en slaapkamer gescheiden zijn. Ook heeft iedere bewoner zijn eigen badkamer met douche, wasbak en toilet. De woningen zijn uitgevoerd in sfeervolle kleuren en voorzien van comfortabele meubels, met zacht licht, grote ramen en knusse hoekjes. Er zijn in de zeer nabije omgeving enkele winkels, waaronder een buurtsuper (300 m), kapper, tuincentrum, grand-café en een kerk.

Verwijzing

Om te kunnen wonen in de Agnetenhof is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig (zorgzwaartepakket 5, 6, 7 of 8). Deze vraagt u aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Kosten

U betaalt waarschijnlijk een maandelijkse eigen bijdrage.

Wat
  • Wonen
    • Wonen met zorg of begeleiding
Waar
  • Lindenholt
Waar
Wie
Mensen met een lichamelijke beperking
Leeftijd
Senioren
Kosten
Eigen bijdrage
Verwijzing
Met verwijzing
Wijk

De Kamp

Adres

St. Agnetenweg 25
6545 AS Nijmegen

Telefoonnr

Andere activiteiten van deze organisatie(s)